Een nieuw gezicht


De scherpe lezer heeft het misschien al gezien: een nieuw gezicht in het voorwoord van Dress the KIDS! That’s right: ik ben Sarah, 30 jaar, moeder van Julia (4) en in verwachting van een zoontje. Ik neem het stokje van Claire over.


Hoofdredacteur van Dress the KIDS zijn betekent voor mij dat ik mijn grote liefde voor kindermode kan combineren met mijn werk als journalist. En dat ik naar hartelust los kan gaan met het mixen en matchen van mode, iets wat ik bij mijn dochter helaas al niet meer kan.


Mijn dochter heeft met haar vier jaar haar eigen smaak en hoewel over die smaak te twisten valt, geniet ik er van om te zien dat dit meisje haar eigen stijl aan het ontwikkelen is en nog wars is van alles wat 'fashionable verantwoord' is.


De eigenzinnigheid van mijn dochter maakt ook dat ik dit jaar geen speciale outfit voor de feestdagen koop voor haar. Glitters en pailletjes genoeg in de kast! Dat wil echter niet zeggen dat ik niet verlekkerd langs de etalages vol feestcollecties loop want ik hou er wel van om nét een tikje specialer gekleed te gaan met de feestdagen.


Voor deze editie van Dress the KIDS hebben we dan ook ons best gedaan om jullie te inspireren met heerlijk feestelijke kleding. En het fijne aan de trends van nu: je kunt het na de feestdagen lekker doordragen, want geen glitter is te veel!


Liefs, Sarah