"Let's rock around the Christmas tree met Retour!"

Met Retour ben je in een handomdraai klaar voor de feestdagen!

Wat dragen jouw kids tijdens de feestdagen? Gaan ze voor classy en chique of liever voor iets stoers? Overladen met glitters of toch ietsje minder over de top? Met de herfst- en wintercollectie van Retour én de super gave flash collectie kun je naar hartelust combineren en shop je een look voor iedere stijl. Nog wat inspiratie nodig? Om je een handje te helpen hebben we hieronder een aantal looks voor je bij elkaar geshopt. Get ready to party!


Boys will be boys

Jongens hebben niet altijd zin om zich helemaal op te doffen voor de feestdagen. Waar de meiden vaak staan te springen om hun nieuwe rokje, glitterpanty of blouse aan te trekken, willen de boys vaak vooral praktisch en comfy. Met de look hiernaast maak je je zoon gegarandeerd blij! De stoere jeans zitten heerlijk en houden het geheel lekker casual. Door te combineren met de zwart-witte blouse met strik detail is het geheel toch lekker feestelijk. Een paar stoere sneakers eronder en je boy is ready to go!

Starry Night!

Voor de meiden die echt willen shinen tijdens de feestdagen is er deze outfit! Een flinke dosis sterren, met een beetje shine in de blouse. Maak af met de mooie velvet haarband, egale panty en stoere boots voor een glitterlook met een stoere touch!

Flare Queen!

Natuurlijk mag een goede flared broek niet ontbreken tijdens de feestdagen! Deze look is super classy door de traditionele combinatie van zwart en wit, maar de flared broek maakt 'm weer helemaal van nu. De ruffles en de strik op de blouse geven nog net even een extra feestelijke touch! Let's get rocking around the christmas tree!