Feestcollectie 2019


All we want for a party is LoFff

Ook het komend seizoen maakt LoFff er weer een feestje van! De vrolijke en feestelijke jurkjes vliegen ons om de oren. Niet zo heel gek, want ooit is LoFff daar ten slotte groot mee geworden. De feestelijke collectie komt in ieder geval als geroepen, want de kerstdagen én het communie seizoen staan weer voor de deur!

"Vrolijk én feestelijk de winter door met LoFff"

We zien het komende seizoen veel feestelijke jurkjes in mint(groen), perzik en wit. De kleuren geven je outfit een classy look. Ook zien we veel wit met hier en daar een zilver accent en zwart in combinatie met de kleur roze.

In iedere collectie van LoFff komt het printje met handgetekende hartjes terug. Opvallend dit seizoen is dat we veel bloemenprintjes zien, dit maakt je outfit lekker girly. Ook spotten we hier en daar wat klassieke stippen en strepen. De schattige accessoires zorgen voor de finishing touch om je outfit mee compleet te maken. Zo zien we sjaaltjes in zachte tinten voorbijkomen. Zie jij jouw meisje hierin al haar communie doen of een ander feestje vieren? We just can’t get enough!