KIXX Online


DÉ TOFSTE ONLINE FASHION SHOP

VOOR KIDS VAN 0 TOT 16 JAAR

The most wonderful time of the year is here!

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is helpt Kixx Online je graag een handje om het vieren van de feestdagen met jouw youngster nóg leuker, stijlvoller en onvergetelijker te maken! Hoe? Easy does it, want in een paar muisklikken vind je het mooiste aanbod aan topmerken én originele kleine labels als Mingo, Sproet & Sprout en Ammehoela.


Persoonlijke stylingservice

Kun je wel wat hulp gebruiken met het samenstellen van de perfecte party proof outfit? Via de chatfunctie in de shop staat het stylingteam je met plezier te woord! Key fact: voor 20.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis, zodat je thuis, in alle rust, de juiste looks kunt samenstellen.

Bij Kixx Online weten we dat iedereen anders is én andere wensen heeft en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent.

Dus of je nu een stoer kindje hebt of juist een exemplaar dat graag in de spotlights staat, Kixx Online heeft voor iedereen een unieke outfit, áltijd volgens de laatste trends. Voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar.


Ga jij de ontdekkingsreis aan? Laat je dan inspireren door merken als Z8, Like Flo, Scotch & Soda en B.Nosy. En natuurlijk is er ook voor de allerkleinsten vanaf maat 44 keuze genoeg!