Blue Black Amsterdam

Voor en door tieners

Blue Black Amsterdam is 'a young teenager in town' en wij zijn nu al fan!

Blue Black is een relatief nieuw Amsterdams fashionlabel dat wordt ontworpen door een super leuk gezin. Mark en Miranda zijn een jaar geleden hun bedrijf begonnen samen met hun twee zoons Milan (14) en Mathijs (12). Ze omschrijven zichzelf als eigenwijs met een stoer randje en dat zien we zeker terug in de kleding. Stoer, smaakvol, comfortabel én sportief voor jongens en mannen.

Het label is vooral ontstaan omdat Mark en Miranda graag wilden samenwerken met hun kids. "Zo leren ze hoe het is om te ondernemen (je hebt lef, geduld en doorzettingsvermogen nodig) en wij leren weer van hun nuchtere kijk op mode." De twee jonge ontwerpers hebben al een uitgesproken mening over mode en steken die niet onder stoelen of banken tijdens het ontwikkelen van nieuwe items. Uitspraken als "dat moet smaller", "normale kleuren graag" en "dat materiaal moet nog zachter a.u.b." zijn aan de orde van de dag wanneer nieuwe designs onder de loep worden genomen.

De collectie bestaat o.a. uit stoere sweaters en T-shirts van heerlijk zachte stoffen en met prachtige details. Je kunt op dit moment shoppen voor boys én mannen met maat 140, 152, 164, S en M maar de familie blijft nieuwe styles ontwikkelen. Steeds stoer, comfortabel, sportief en smaakvol dus stay tuned!