COLUMN ARANKA

VAKANTIE "OVERLEEFD"

Yes zomervakantie! Hier leven wij altijd zo naar toe! Heerlijk zes weken niets moeten en alleen maar genieten... Tot dit jaar. We hebben nu een winkel en zes weken lang de hele dag met drie kinderen in een winkel zitten is voor niemand leuk! Maar hoe moet het dan, vroeg ik mij af. Ik kon en wilde de winkel niet zes weken dichtdoen. Maar, mijn kinderen staan op nummer één en de winkel komt ver daaronder. Dus moest er een oplossing komen.


Na veel wikken en wegen heb ik besloten de winkel voor halve dagen open te doen. Van 08:30 tot 12:30 en op zaterdag de hele dag, aangezien mijn man dan thuis kon zijn met de kinderen. Na dit besluit viel er een last van mijn schouders. Zo gaan we het doen!


Maar dan. De vooruitzichten voor deze vakantie waren heerlijk! Behalve als je in een winkel zit zonder airco. Iedere dag was het boven de dertig graden. Een bloedhete winkel en kindjes die nu ook de ochtend in de winkel te lang vonden. Het liefst zouden ze buiten in een badje willen spelen. Dus dan maar een badje voor de winkel. Wat een uitkomst en wat een super leuke reacties hebben we hierop gekregen! Zelfs andere kinderen maakten heerlijk gebruik van het badje.


Blije kinderen, een blije mama en een winkel die tóch nog elke dag in de ochtend open was.
Wat was dit een super oplossing. Ook deze vakantie hebben we weer “overleefd “.