HERFST- & WINTERCOLLECTIE 2018/2019

Op avontuur met LoveStation22

Deze winter staat LoveStation22 in het teken van vernieuwing, eigenwijs zijn en avontuurlijkheid. De collectie zit vol met gedurfde en commerciële prints, maar bevat ook rustige items. We zien veel rokjes, jurken, sweaters en zelfs een sweatdress voorbijkomen. Kortom, voor ieder wat wils!

De collectie is gebaseerd op drie basiskleuren. Allereerst dient zwart als basiskleur en daarnaast zien we veel roze, turquoise en neon koraal. We zien de meest gave prints, zoals bijvoorbeeld de print met borduursels. Verder zien we ook weer veel zwart/wit terug. Dit keer niet als de bekende strepen, maar bijvoorbeeld als een vernieuwende Vichy ruit met kleine, smal getekende streepjes.

Geïnspireerd op het grafische, fungeert de kleur petrol als basiskleur in het tweede deel van de collectie. De kleur wordt gecombineerd met warme tinten zoals koraalrood, okergeel en als accent zwart en wit. Daarnaast zijn voor dit thema twee prints gebruikt: een kleine vriendelijke luipaard print en een grote ‘Scandinavische’ dierenprint.

Tot slot voeren de kleuren donkerblauw, hardroze en, als accent, okergeel de boventoon. In dit thema staan grote stippen, strepen en verfspatten centraal. Ook zit er zoals altijd een gekke print tussen, wat in dit geval de ‘vriendelijke tijgerprint’ is.

Ook dit jaar wordt er weer een goed doel gesteund. Voor ieder verkocht kledingstuk wordt er samen met de winkelier een vast bedrag gedoneerd. Dit jaar is er gekozen om samen te werken met het Wereld Natuur Fonds, en dan specifiek het doel ‘Wereldnatuur in Nederland’.