HERFST- EN WINTERCOLLECTIE 2018/2019


We love LoFff

LoFff maakt er dit seizoen een feestje van! De collectie bestaat uit drie delen, allemaal met een eigen thema, maar met terugkerende tinten rood en roze.

Het eerste deel van de collectie heeft een ‘back to school’ thema. Onze favoriet in deze collectie? De panterprint in drie verschillende kleuren! Verder zijn de looks lekker op elkaar afgestemd zodat je 's ochtends in een handomdraai een te gekke look voor school bij elkaar matcht. Het tweede deel van de collectie zit vol met heerlijk comfortabele jurkjes. Perfect voor die koudere herfstdagen. We zien ook al een aantal feestelijke (verjaardags)jurkjes voorbijkomen, daar is LoFff ten slotte mee groot geworden! Last but not least komt LoFff met de feestkleding. Warme koraalrode kleuren in combinatie met zwart zorgen voor een feestelijke, classy look.

"Vrolijk én feestelijk de winter door met LoFff"

De focus ligt dit seizoen op vrolijk en kleurrijk de winter doorkomen. Als basiskleur is gekozen voor Pink Coral Neon: een warme kleur die alle meisjes goed staat. De ene keer zien we de kleur terug in combinatie met donkerblauw of grafisch met zwart, de andere keer lieflijk met donkergrijs. Daarnaast zien we hier en daar als leuk detail een zilver printje voorbijkomen.


In iedere collectie van LoFff komt het printje met handgetekende hartjes terug. Daarnaast zien we veel verschillende printjes, waaronder grafische zigzag strepen, de panterprint, een kantprintje en printjes met vallende herfstblaadjes en strikjes. Door het subtiele kleurenpalet oogt de collectie toch rustig én kun je makkelijk combineren. Wat wil je nog meer?