5 HOTSPOTS IN..
HILVERSUM


Ga je een dagje de stad in met de kids? Of ga je zelf lekker shoppen? Van de leukste kinderkledingwinkels en koffie- en lunchadresjes tot leuke activiteiten met de kids; iedere editie zetten wij vijf hotspots in steeds een verschillende stad voor je op een rij. Deze keer in Dress the KIDS: Hilversum! Naast de mediastad van Nederland, is Hilversum ook hartstikke leuk om te shoppen én om een lekker hapje te eten!

Meddens

Een goede kop koffie, gezonde lunch of heerlijke (vis)gerechten, daarvoor kun je terecht bij Meddens. Het interieur is 'to die for'; het restaurant is van top tot teen stijlvol ingericht. Vergeet niet een foto te maken in de roze 'insta corner' van MEDDENS en hen te taggen op Instagram!

Foodhall Mout

Bij Mout combineren ze het stoere van een foodhall met goede service. Loop zelf naar je favoriete keuken toe, en geniet. Van Azië tot Italië en van Zuid-Amerika tot New York!

Mevrouw Groen

Voor alles 'kids' moet je bij Mevrouw Groen zijn. Met recht het leukste winkeltje van Hilversum. Je vindt er echt vanalles, van pyjama's en swaddles tot boeken en spelletjes en alles van de leukste bekende en onbekende merkjes!

Pitti Kids

Deze toffe kinderkleding winkel heeft voor iedereen wat wils! Van Levi's tot Z8 en Penn&Ink tot Scotch & Soda!

Your Coffee

Mega groot, en altijd druk want het eten én de koffie zijn hier heerlijk! Kinderen worden met open armen ontvangen op de derde verdieping waar een waar speelparadijs voor ze klaar staat!